Het aftellen is begonnen! - Reisverslag uit Lelystad, Nederland van Daniëlle Meijvogel - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen! - Reisverslag uit Lelystad, Nederland van Daniëlle Meijvogel - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen!

Door: Daniëlle Meijvogel

Blijf op de hoogte en volg Daniëlle

21 November 2006 | Nederland, Lelystad

Nog 65 nachtjes slapen dan is het zover. Op 25 januari vertrek ik, voor een periode van drie maanden, naar Zweden voor mijn stage op een Reggio Emilia-school. Ik heb nog net geen afstreep-kalender gemaakt, maar ik kan haast niet wachten tot het zover is. Middels deze site zal ik jullie op de hoogte houden en vanaf 1 mei kunnen jullie de verhalen in levende lijve aanhoren.

Liefs, Daniëlle

• 21 November 2006 - 21:51

Johanneke:

Nou 65 nachtjes zijn zo voorbij! maar toch!
    Reggio Emilia.. hoe zat dat ook alweer?? hehehe.

In ieder geval superveel succes..en je weet wat het betekend: tijdens het trainingsweekend krijgen wij Zweedse les :P!

Heel veel plezier!

groetjes Johanneke

• 22 November 2006 - 07:31

Linda:

Hoi hoi!!!

Iemand heeft er erg veel zin in... Super dat het allemaal is gelukt, niet dat daar enige twijfel ovr bestond hoor ;)

Ik zal de boel in de gaten houden.

Liefs Linda

• 22 November 2006 - 09:04

Suus, Je Buurmeisje:

Gaat de tijd zo snel? Voor die tijd moeten we zeker nog een keer afspreken!! We hebben de foto's van de bruiloft inmiddels binnen, dus 't word de hoogste tijd!

Heel veel plezier daar in Zweden. Geniet ervan!

Liefs Suzanne

• 22 November 2006 - 11:36

Marianne:

Jee wat gaat het snel. nog maar 65 nachtjes! Voor je het weet is het zover. En natuurlijk ga ik vaak een berichtje plaatsen!We spreken elkaar snel,
    Liefs, Marianne

• 22 November 2006 - 12:02

Diane:

Ha Daniele,heel veel succes en plezier in Zweden!!Spannend he..en als jij in Zweden bent op 25 januari moet ik nog 2 nachten wachten en dan ga ik naar Curaçao..was het al maar zover! xxDiane

• 22 November 2006 - 20:38

Corina:

Hai meis,
    Super spannend voor je! nog even de decembermaand doorkomen en dan is het al bijna zover! ;) (ik sleep je er wel doorheen! hihi) Ik wens je in elk geval een super leuke, leerzame tijd daar in Zweden. Ik hou je berichten in de gaten!
    dikke knuffel Corina

• 23 November 2006 - 16:57

Fleur:

Hoi Danielle! Wat leuk dat jij naar Zweden gaat, en wat toevallig. Ik ga namelijk ook. Sterker nog, we vliegen samen! (en nog meer) haha Yeah! Het wordt vast de tijd van je leven. Een enorme verrijking.
    We gaan Zweden wel 'ns ff onveilig maken! Wie weet kom je mr. Knäckebröd nog wel tegen! Je weet het nooit.

Alvast heel veel plezier he!? Ik zal je hand wel vast houden in het vliegtuig. hihi

Liefs, Fleur.

• 23 November 2006 - 20:21

Sanne:

Heejj klasgenootje!!
    Jaja ook ik heb je site gevonden en ga 'm zeker weten in de gaten houden!! Ik wens je bij deze vast super super veel succes!!! Liefs Sanne

• 24 November 2006 - 14:46

Nicole:

Hoi Danielle!

Helemaal leuk, deze internetsite! Ik weet hoe spannend en gaaf een avontuur in het buitenland kan zijn. Ik hoop voor jou heel veel geluk en plezier daar in Zweden! Zet m' op!
    Veel liefs, Nicole (Amices)

• 27 November 2006 - 10:01

Gea:

Waar ga je ook alweer precies in Zweden stagelopen?! Ben benieuwd naar je verhalen over hoe het was.... wil zelf namelijk ook heeeel graag op stage in het buitenland!

Heel veel plezier en geniet ervan! :)

Groetjes, Gea

• 27 November 2006 - 21:22

Anja En Herman:

Geweldig, wat een leuk idee zo'n website. Zo zie je maar weer, 13 jaar geleden moesten wij gewoon brieven schrijven naar de USA! We wensen jou veel plezier, maar Danielle kennende gaat het helemaal goedkomen. TOP, wat je doet, dit vergeet je je hele leven niet meer.
    Als jij vertrekt zijn wij hopenlijk oma en opa van een gezond kleinkind! Heel veel liefs van Anja en Herman

• 28 November 2006 - 15:40

Nienke En Cees:

Hoi Daniëlle,
    Als familie én vaste Zwedengangers zullen we je site zeker in de gaten gaan houden.

Ha det sa roligt!
    Lycka till!
    Cees, Nienke en het beestenspul

• 28 November 2006 - 15:49

Carola:

Hej danielle,
    gaaf joh, naar Zweden. Ik vind het echt heel interessant soort onderwijs waarnaar je gaat! Ik ga je zeker blijven volgen en als je terug komt wil ik alles weten ;) Heel veel succes in ieder geval!
    Groetjes

• 13 December 2006 - 17:18

Ellen:

Hoi Daniëlle...

ik dacht ik ga ook even piepen op de site van mijn Nederlands vriendinnetje...

65 nachtjes is inderdaad niet meer veel en er is nu al bijna een maandje gepasseerd sinds je de site hier bent begonnen... dus nog minder nachtjes!!

aftellen geblazen!!

ik ga echt voor je duimen en hoop het beste voor je!!

net zoals de anderen hier, zeg ik dat je dat daar zeker goed zult doen en dat je dat van je leven nooit meer zult vergeten!!!

zeg, doe je nog even de groetjes aan je ouders en een knuffel aan de honden?!

Veel liefs en vele groeten,

van je domme Belg ;)

Ellen