Sweden here I come!
Door: Daniëlle Meijvogel
Blijf op de hoogte en volg Daniëlle
24 Januari 2007 | Nederland, Lelystad
Ik ga nog even een paar uurtjes slapen (en hopelijk doet de piloot dat ook, haha).
Het eerstvolgende berichtje zal vanuit Zweden zijn :D en als ik in de gelegenheid ben staat dat zelfs morgen al op mijn waarbenjij.nu-site. Ik zou zeggen: “Houd mijn site in de gaten (en laat er maar lekker veel leesvoer voor mij op achter)!”
Liefs, Daniëlle
24 Januari 2007 - 22:07
Nicole:
Lieve Daniëlle,
Ik wens je nogmaals heel veel succes, sterkte en geluk!! Weet nog zo goed hoe spannend (en moeilijk) het was om in dat vliegtuig te stappen!
Geniet ervan!
Veel liefs,
Nicole (Amices) -
24 Januari 2007 - 22:22
Johanneke:
hai meiske,
dat gaat helemaal goed komen, en dat 1e vlieggevoel.. dat ga je heerlijk vinden! We houden hier op de grond onze vingers voor je gekruist :P.
Nogmaals, heel veel succes, veel plezier en leer ze
groetjes Johanneke
25 Januari 2007 - 08:17
Femke (amices):
Wow..spannend zeg! Ik wens je een hele mooie tijd in Zweden. Maak er iets van..maar dat zal zeker lukken!
Liefs Fem -
25 Januari 2007 - 09:37
Nienke:
Hoi Daniëlle,
Als ik dit schrijf zit jij misschien al in het vliegtuig. Ik hoop dat je een geweldige tijd in Zweden hebt. Laat het maar lekker over je heen komen allemaal. Jij zit in ieder geval vanavond in de sneeuw. Als je wat over hebt, stuur het dan hierheen!
Nienke
25 Januari 2007 - 09:49
Anja Schram:
hoi daan heel veel succes en plezier in zweden we zullen regelmatig je site volgen leifs en een knuffel van sara en banjer -
25 Januari 2007 - 12:00
Lily:
heeey moppie.. heeeeeeeel veel plezier;) kuzzz -
25 Januari 2007 - 13:17
Lonneke:
Lieve Danielle!
Heel veel plezier!
Geniet van elk moment!
Ik zal aan je denken morgen!
Liefs Lonneke -
25 Januari 2007 - 15:28
Joke:
hoi
ik hoop dat de vlucht goed verlopen is! Geniet van je tijd daar en de sneeuw!!
Groetjes joke -
25 Januari 2007 - 18:17
Carola:
Hej meissie,
Vandaag ben je vertrokken? hoe is de reis gegaan? We hebben aan je gedacht op Laetare!! Ik ben erg benieuwd naar alles! Liefs Carola -
25 Januari 2007 - 21:02
Marlous En Hanneke:
He danielle, als wij je site goed begrijpen dan ben je nu in Zweden... Wij hopen dat je er net zo'n fijne tijd gaat krijgen als wij dat hier hebben. Wij gaan elkaar zeker een keer op zoeken!!! Koud is het hier he? Wij hebben vandaag temperatuur van -14 gezien in Orebro, dus wij hopen dat je genoeg warme kleren mee hebt! Succes en geniet van je tijd in Zweden. Välkommen!! liefs Marlous en Hanneke -
25 Januari 2007 - 21:42
Krees:
lieve danielle
nogmaals veel succes daar in zweden, ik ben wel benieuwd hoe je het vliegen vond.
Liefs Evert en krees
p.s. we zullen je moeder in de gaten houden -
26 Januari 2007 - 18:11
Marieke Italia:
heeee hoe heb jij het dan????? ben errug benieuwd.. mijn stage was heel apart hahah (zie site) maar ben super benieuwd hoe jij t hebt, en hoe je stage is! hou ons op de hoogte! XX -
29 Januari 2007 - 19:49
Marga:
Het is een kort nachtje voor ons allemaal geworden.Zelfs Sam en Noa waren nog niet goed wakker.